0736 - 76 15 93ber_jan@hotmail.com

Salladsbar i Växjö

En salladsbar för dig i Växjö

Utöver vår klinik med skönhetsbehandlingar har vi även en salladsbar i Växjö, Avo Salladsbar. Här serverar vi förutom fräscha och goda sallader även baguetter och goda drickor. Vi använder oss av färska råvaror för att vi vet att det är avgörande för en riktig god sallad.

Vår salladsbar har varit öppen i många år och vi har under årens lopp haft många nöjda kunder. Vi har många som återkommer till oss på Avo Salladsbar i Växjö för att köpa saller för både luncher och middagar. Med en sallad från oss får du en nyttig och fräsch måltid som kommer att lämna dig mät utan den där tunga mättnadskänslan.

Du får själv plocka och välja dina sallader från vår salladsbar. Vill du kan vi hjälpa dig med tips på vilka råvaror som passar bäst tillsammans för att få specifika sallader. Vi har ett stort utbud vilket innebär att du kan komma till oss och äta varje dag och ändå få stor variation på dina måltider.

Varmt välkommen att besöka oss i Växjö för att kolla in vår salladsbar eller ring oss om du har några frågor. Vi gör vårt bästa för att alltid ge snabba svar på alla frågor